2008-11-10
Virus "Tour of Belgrade" DVD - free download
2008-08-14
Тодор Харизанов - expose
2008-07-12
High Times - the Movie!

Кои сме ние и за какво се борим?
Авторски права и условия за ползване.
Какво е SkatebgTV?
Музика?
Реклама в Skatebg.com
Какво е Mail Order?
Kaк да поръчвам?
Доставка?
Заплащане?
Не ми става или не ми харесва продукта които си купих, мога ли да го върна?
Искам да попитам?
Купих си скейт, как да го сглобя?


 

Свържете се с нас:

comunity@skatebg.com
София 1000
тел: 02 9807454

Кои сме ние и за какво се борим?
SkateBg.com e запазена марка на Sandomax Distribution Ltd. Skatebd.com е проект които е създаден с една цел-да служи на вас-скейтерите. Проектът е изграден изцяло от хора които имат дългогодишен и богат опит в този начин на живот-скейтбординга. Както при нашият първоначален и непрестанно развиващ се проект " Virus skateboards" основната цел на Skatebg.com е да подпомага, стимулира и развива българската скейт сцена. Skatebg.com e първият по рода си електронен магазин тип "Mail Order" чиято цел е предлагането на качествени скейт продукти на достъпни за България цени. Крайно време е потребителя да получи нещо в замяна. Именно това е нашата цел-- част от приходите идващи при нас да отиват обратно при вас под формата на уреди за каране, организация на истински скейт мероприяти и др. През изминалата година и половина от нашето съществуване сме били медиини партниори на почти всички организирани скейт мероприятия, също така сме и организатори на "Годишните награди за скейт в България" за пръв път правени в историята на страната ни.

Поради дългогодишната липса на каквато и да е скейт медия в България (списания, интернет или видео списания) Skatebg.com има за задача да създаде и развие тази толкова нужна брънка в ежедневният живот на българският скейтер. Именно поради тази причина сме създали секция "Скейт"" която изпълнява тази задача- да дава редовно информация за предстоящи и минали събития, профили на различни райдери от различни места, архив от снимки и клипове и т.н. Тази секция е за всички нас и целта и е да бъде изграждана от всички нас.

Имаме нужда от ваща помощ: Пращаите информация ( за предстоящи или минали събития), пращайте снимки, клипове, писмени материяли и др. Всички материяли да бъдат изпращани на comunity@skatebg.com.

Авторски права и условия за ползване
Всички поместени в сайта материали са авторски и публикуването или използването им е позволено само с писменото разрешение на авторите и с препратка към www.skatebg.com

Какво е SkatebgTV?
SkatebgTv е под-проект към Skatebg.com и представлява видео списание което има за цел да предава чрез видео материяли всичко актуално от скейт живота в страната. Както много от вас знаят от личните ни контакти, ние посещаваме много градове и се срещаме постоянно с нови хора. SkatebgTV ще даде възможност и на всички вас да споделите вашите изживявания и случки. ТV плейъра ще има  различни секции за скейт, музика както и за различни артистични проекти като анимации и любителски филми.

Музика?
В новата версия на сайта ни , както виждате сме отделили и голяма част посветена на музикалната сцена.Липсата на ъндерграунд поле за изява, при наличието на толкова талантливи музиканти ни подтикна към идеята да положим основи на една такава сцена и помогнем с каквото можем в неиното развитие. От нашият дългогодишен опит знаем колко тясно са свързани скейт и музикалната култури и как се допълват взаимно.Тук може да намерите информация за тези музикални гении които няма да чуеш по радиото или гледаш по телевизията.

Реклама в Skatebg.com
Без финансовата помощ от страна на ракломодатели нашата мисия е невъзможна.Начините и условията за реклама са различни.При заинтересованост моля посетете секцията "услуги" от горното меню и следваите инструкциите.

Какво е Mail Order?
Mail Order или поръчки по телефона е основната услуга която Skatebg.com предлага на клиента. Тя е съобразена предимно с продажбата и доставката на нашите продукти до места където клиента няма възможност да пазарува или го намира за по трудно. Предимствата на Mail Order са следните: клиента да има възможност да пазарува директно от SkateBg.com като се възползва от редовните оферти които се предлагат, клиента не трябва да губи време и средства за пазаруването от магазин (основният проблем извън голямите градове), а може да направи това просто с набирането на телефонен номер или кликването на мишката.

Kaк да поръчвам?
Не може да бъде по лесно. SkateBg.com предлага два основни начина на поръчки.
1. Набери (02) 9807454 или 0898716927 и говори с един от нас. Поръчай избрания от теб продукт (оферта), остави си името, адреса и телефона и остави останалото на нас.
2. От нашият сайт- избери продукта (офертата) и го прибави към кошницата (клиента трябва да бъде регистриран). Избери начина на заплащане (E-Pay или наложен платеж) и изпрати твоят избор чрез натискане на бутона "Купи".

Доставка?
Доставката на всички наши продукти се извършва чрез куриерски услуги. В момента исползваме услугите на куриерска фирма "Speedy". Доставки се извършват до всички населени места на територията на България и е за сметка на клиента освен ако не е обозначено различно. За цени посетете www.speedy.bg. За доставки извън територията на България очаквайте повече информация в скоро време.

Заплащане?
Заплащането се извършва по три начина:
наложен платеж - цялата сума се изплаща на куриера при извършването на доставка.
електронен път* - с кредитна или дебитна карта чрез E-Pay или PayPal. Следвай инструкцийте на основният сайт.
банков депозит* - цялата сума се превежда на нашата банкова сметка преди доставка.
Всички цени са с включен ДДС.
*за момента единственият начин на заплащане е чрез наложен платеж

Не ми става или не ми харесва продукта които си купих, мога ли да го върна?
Всеки един продукт ,закупен от нашият магазин може да бъде върнат или сменен в срок от 7 дни. Това може да бъде извършено като ни го изпратите обратно на нашият адрес (разходите по куриерските служби са за сметка на клиента) или дойдете на място в нашият офис. За да бъде върнат или сменен продукта трябва да бъде в оригиналното си състояние - да има етикети и опаковка (ако е имал такива при получаването)

Искам да попитам?
Ако имате въпроси относно продукта които сте закупили, ако не сте сигурни в каквото и да е може да посетите нашият форум и оставите съобщение или ни пишете на comunity@skatebg.com

Купих си скейт, как да го сглобя?
При закупуването на комплект скейт или дъска с шкурка  и не сте сигурни дали ще може да си го зглобите/залепите сами, моля отбележете при поръчката и ние ще свършим това вместо вас.