За кой Бг отбор би карал ако имаш възможност?

Fly
Virus skateboards
Insomnia
Bas
Amnesia
Boardshop
други
Ето и ъпдейта, който ви обещахме. Както вече обявихме  между 10-ти и 12-ти  в София ще се състои международен фестивал на уличната култура.
Вече са обявени и повечето участници в различните категории, както и програмата на фестивала.
Нашият екип ще се погрижи за скейт присъствието.  В наличност ще бъде нашият преносим скейтпарк, който ще бъде разположен пред главният вход на НДК и ще бъде там в рамките на 3 дни.
Вече е официално обявено и в сайта на Carhartt - прочети тук
Ето и програмата, която сме подготвили:Skatebg Workshops:

!!! Направи скeйт списание за 3 дни !!!

Да правилно сте чули - любимият ви проект за скейт в България вече започва да излиза и в печатен вид. Skatebg Magazine (това е само временно име) ще излиза периодично в доста приличен тираж и ще е абсолютно безплатно. Това списание е първото, което ще е направено от самите вас - хората на улицата.
Първият брой на списанието ще бъде изцяло направен в рамките на предстоящия фестивал и ще отразява само материали от събитието. За целта ще бъде изграден Skatebg мултимедиен център с две шатри, плазмени телевизори, компютри и професионален принтер.
Ето и как ще протече нашият worкshop.
  • Петък:
Основа в скейт фотографията  – ела и се пробвай да заснемеш най-добрите трикове. Работи с фотографите на Skatebg и се възползвай от техните съвети и техника.
Отговорни фотографи Михаил Новаков (Libre), Мартин Чичов (Martiness) и Антон Кръстев.

Основа в скейт журналистиката – отрази събитието и емоцията около теб , вземи интервюта от български и чужди райдери и артисти.
Полезни съвети от Niall Neeson ( главен редактор на европейското списание Kingpin) и Александър Кюркиев (Sandomax) – главен редактор на Skatebg.com

  • Събота:
Обработка на фотография, цветова корекция, оразмеряване и подготовка за печат.
Концепция и  дизайн
Отговорен дизайнер – Ивайло Павлов(Кубинеца)

  • Неделя:
Дизайн, предпечат, печат обрязване, и тиражиране.

Поради полевите условия, в които ще работим, за съжаление няма да можем да включим всеки един от вас.
Ако се интересуваш да вземеш участие в нашия проект , искаш да се отнесеш сериозно и да останеш в историята на новото българско списание, прати ни мейл до:
workshop@skatebg.com
с трите си имена, години и местоживеене.
В петък в 11часа един от вас ще изтегли щастливите 10 участника.
Skate Demos and best tricks

Както вече казахме на ваше разположение ще предоставим пълния ни комлект от уреди и рампи.
Ще се съобразим с концепцията на фестивала и всичко ще протече в свободния дух на спорта и покаже красотата на скейтбординга. Състезание няма да има- просто каране. Все пак за да се изгради малко напрежение сме предвидили и серия от best trick и Carhartt демонстрации. Има осигурени награди от Carhartt, Virus skateboards и други марки. Ще има и изненада.
Присъствие ще има на чужди карачи.
Специални гости ще са Nial Neeson (Kingpin), Andy Luger, Mario Winsberger, Мichael Sommer от европеиският oтбор на Carhartt както и чужди гости от Grafity, BMX и музикалните среди.

Фестивалът ще се проведе между Петък и Събота, ще започва в 11 и завършва в 6.
Нека закрием лятото подобаващо.
Очакваме ви на НДК.