За кой Бг отбор би карал ако имаш възможност?

Fly
Virus skateboards
Insomnia
Bas
Amnesia
Boardshop
други


фотография: Libre
текст: Sandomax

Лятото е вече тук. С настъпване на топлото време настъпи и желанието ни за пътуване и каране на различни места. Както вече знаете от предишната ни новина, миналия уикенд прекарахме в Букурещ. Идеята ни беше да посетим новооткрития мащабен скейт парк. Но затова ще пишем когато обработим материала.

На връщане от Букурещ се изстреляхме директно до Русе където на 2-ри Май се проведе четвъртото издание на Collision Course.
Мястото отново беше скейтпаркът на културния дом. Слънчевото време и присъствието на много скейтъри от цяла България доведе до един доста приятен евент.

Участие имаше и от румънски скейтъри дошли специално за състезанието.
Различното този път беше провеждането на
best trick – kicker над гуми.
В продължение на половин час българи и румънци се потрошиха от всевъзможни трикове.

Гибона си беше обещал да вземе кеша на състезанието и се подсигури като лепна всичко възможно- kickflip, backflip, frontflip, ollie shifty, backside ollie, 360 flip. Венци също ги лепна- flip, flip grab, Брендон от Румъния летеше доста високо с яки грабове и frontside ollie-та. Цезар (също румънец) се пробва на frontside 360 и беше супер близко но не достатъчно за да го лепне.

Много други трикове се лепнаха но най – запаметяващият момент от състезанието бе финала и по точно финала на Ицо ot Virus .

Виждал съм добри рънове но този беше просто перфектен. В продължение на 2 минути Ицето бомбандира всеки един уред в парка като всеки трик му лепна перфектно. Точно когато си мислехме , че е свършил на перфектния frontflip на куотера, той закова за последно и kickflip boardslide – невероятно и абсолютно заслужено първо място.

Ето и финалните резултати:

Най- малък участник

Лазар Георгиев

Неспонсорирани

1 място - Александър Митев
2 място - Ангел Димитров (Макса)
3 място - Велин Спасов

Спонсорирани

1 място - Христо Христов – Virus skateboards – 350лв
2 място - Владимир Иванов (Гибона) – Ashbury, Инсомния – 200лв
3 място -
Иво Маринов (Индианеца) – Инсомния – 150лв

Best Trick

1 място - Владимир Иванов (Гибона) – Ashbury, Инсомния -  150лв
2 място – Венцислав Пенков – 100лв
3 място – Димитър Косатев (Джими) / Брандон – 50лв