За кой Бг отбор би карал ако имаш възможност?

Fly
Virus skateboards
Insomnia
Bas
Amnesia
Boardshop
други

Надали сте прочели в медиите но някои от вас вече знаят , че вчера София беше поредния и предпоследен Pit stop на не световно известното рали Gumball 3000.
Пред Националната Галерия се изредиха повече от 100 супер лъскави и напомпани спортни автомобила натъпкани с известни личности от световния шоубизнес.
Много фенове чакаха да видят отблизо своите идоли - рокери, рапери и скеитъри.
Някои от тях се появиха - Dj Muggs (Cypress Hill), но други явно го бяха закъсали някъде по пътя.
Скеитъри с нетърпение чакаха да видят световни имена като - Tony Hawk, Bam Margera, Bucky Lasek, Duane Peters и Mike Valleily.
За съжаление те не се появиха но пък за сметка на това ние се срешнахме с наште близки приятели от Uk - Mat Pritchard и Lee Dainton, познати на повечето от вас от шоуто по MTV - Dirty Sanchez.
Както и да тези пичове са  от  Wells и ги познаваме от годините в които правеха видеа за Kill City skateboards като Lee Vs Deinton.
По късно и двамата минаха в отбора на наште братя и дистрибутори на Virus skateboards в Uk -  Death skateboards.


Интересното вчера бе , че се оказахме подготвени и им подарихме една бутилка домашна сливова и докато Марто (Чичов) им обясняваше , че е от сливата в градината му, Притчард вече я надигаше.
Дано са стигнали до последната им спирка невредими .

.

След това лъскаво шоу се насочихме към неофициалното официално откриване на софийския скейт парк където се разцепихме от каране на рампата и се отдадохме на последните слънчеви лъчи с бира и барбекю
Oo what a day!