За кой Бг отбор би карал ако имаш възможност?

Fly
Virus skateboards
Insomnia
Bas
Amnesia
Boardshop
други

Определено един от най - яките елементи в създаването на скейт продукти е участието на самите скейтъри в цялостния процес. Когато даден продукт носи името на про скейтъра, това не е само маркетингова стратегия с цел повишаване на продажбите а означава, че това про е изцяло въвлечен в подобрението на дадения продукт произхождайки от собствен опит и стил на каране.
Най - свежият пример за подобен продукт е и последната разработка от Supra - моделът на Erik Ellington - Ellington Vulc.


„Исках моделът ми да има вулканизирана подметка и го направих. От горната част на обувката не е променян нито шев“, споделя Ерик.


За допълнителна тежест, Supra избират и доста селективно магазините който ще предлагат лимитирания продукт.
Crown Coalition е група от близо 250 независими скейт магазина по цял свят, избрани от SUPRA, заради тяхната отдаденост на скейтборда.За наша огромна радост, магазин Blok е един от избраните, така че всеки един от вас ще има възможност да се сдобие с този продукт през месец Август.

Отобрана група от родни таланти получи своя тестови чифт обувки и отзивите са повече от позитивни. Нашият екип също бе удостоен с честта да пробваме модела и можем само да кажем - меки, удобни и здрави.

Ето какво казва Ellington за Crown Coalition и за своята нова обувка тук: