За кой Бг отбор би карал ако имаш възможност?

Fly
Virus skateboards
Insomnia
Bas
Amnesia
Boardshop
други

 

Етo програмата и регламента на предстоящето събитие:

Програмата


18:00               начало
18:00 19:00     регистрация  в Skate Arcade-
18:00 19:00     записване за състезанието (само за регистрирани в SА)
19:00 - 19:30   под 16 години - Best Run
19:30 - 20:00   над 16 години - Best Line
20:00 - 20:30   свободен сешън, заснемане на трикове, регистрация и качване в сайта на Skate Arcade
20:30 - 21:00   под 16 години Best Trick
21:00 - 21:30   над 16 години Best Trick
21:45 - 22:00   награждаване и томбола
22:00               край
 
Формата


Основна цел на събитието е да запишем, колкото се може повече хора в сайта на Skate Arcade и обясним и изгладим концепцията и начина на участие.
В същия момент искаме да го направим интересно за скейтъри и присъстваща публика.
Именно затова сме измислили комбинация от различен тип скейт състезание и сешъни за регистрация, обяснение и снимане с подсигурен филмер.
 
SKATE CHALLENGE ще се проведе в две фази - Best Run и Bест Trick като участниците ще бъдат разделени на две възрастови категории- под и над 16 години.

В категорията под 16 ще се проведе състезание за Best Run. За целта всеки участник ще има на разположение по една минута да удари колкото се може повече уреди с колкото се може повече трикове.
Оценка ще бъде дадена на комплексно изпълнение на ръна като бонус точки ще носят направени трикове от Skate Arcade (виж отдолу)
В категорията при големите ръновете ще са отново по една минута, но под внимание ще се взима най- добрата серия от ръна – Best Line. Бонус точки ще носят направени трикове от Skate Arcade (виж отдолу)
 
Бонус точки ще носи изпълнението на трикове от вече отключените нива на Skate Arcade а те са: Frontside ollie, Kickflip, Frontside boardslide и Halfcab Noseslide.

За съдии на събитието сме избрали професионален съдия по сноуборд и активен скейтър Марин Сладкаров и легендата в българската скейт сцена Димитър Братованов - Репата.

На ваше разположение ще бъде и Владимир Минов – Косата, който ще работи плътно с вас да заснемете триковете си по най-добрия начин.


Погрижили сме се да има бърз безжичен интернет на място, така че нищо да не ви спира да си качвате триковете директно в сайта на Red Bull Skate Arcade и класирате за финала в Бразилия.
 Награният фонд на събитието е подсигурен от любимите ви магазини:
Contrabanda и Blok Skate Suplies. Уреди и съпорт ще получим от Five High Indoor Skatepark.

Всеки регистриран участник ще получи ваучер за намаление от 10% в магазините на Contrabanda и Blok!
 
Очакваме ви в 18:00ч, Мол Сердика!